Mit találsz itt?

Egy amatőr játékos gondolatait a Xbox360 játékokról.

Utolsó kommentek

NXE - Xbox Live Dashboard update

2008.11.07. 14:30 | Terrance | Szólj hozzá!

Címkék: xbox live xbox360

Nagyon várom a november 19-i céldátumot, amikor is a “New Xbox Experience” névre keresztelt új oprendszer frissítés érkezik az gépünkre. Én, aki gyakran használom az Xbox Live-ot, egy ajándéknak érzem. Amit minden felhasználó üdvözöl, az valószínűleg a winchesterre telepítés lehetősége, miáltal a játékok gyorsabban és halkabban futnak majd. Ez engem jobbára hidegen hagy. Nagyjából 2 éve vettem a gépem, a sok-sok éves PC-s tökölés után még mindig úgy érzem hogy gyorsan és zökkenőmentesen futnak a programok. Meg aztán jelenleg 20Gbyte-os HD van a gépemben, arra 2 játéknál többet nemigen lehet telepíteni.

Amit várok, a öltöztethető avatarok, az animált friends list és hogy ez az egész vajon hogy fog kinézni. Igazi tamagocsi feeling. (Eddig nem tudtam magamról, hogy ilyen irányú érdeklődés van bennem.)

Amire nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog kinézni, ha a barátok együtt játszanak valamivel. Lehet már a dashboard-on party-t létrehozni, nem csak a játékokon belül és ők minden játékba mehetnek át együtt. (Már persze ha mindenkinek megvan a game.) Nem kell egymást keresgélni és meghívókat küldözgetni. Bár sok játéknak elég primitív a parti rendszere, reméljük ez nem lesz akadály. Szerintem a Halo 3 és a Forza 2 lobby-ja, ami példa értékű, azokból lehetett meríteni. Abban is bízok, hogy a parti tagoknak lehet valami közös private chat vonala, mert minket állandóan ki akarnak rúgni, ha hosszasan magyarul értekezünk a közös game chat-en.

Még egy pozitívum, hogy komoly statisztikákat mutat majd a rendszer az eddig játszott játékainkról. Mennyi achievementet értünk el, mennyit tudtunk volna stb. Azokat a játékokat, amelyekkel 0 pontot értünk el, tehát ippeg hogy csak beraktuk a gépünkbe, törölni lehet a listáról. No majd meglátjuk! Már csak néhányat kell aludni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://recreationgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr19755562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása