Mit találsz itt?

Egy amatőr játékos gondolatait a Xbox360 játékokról.

Utolsó kommentek

Firefight

2009.09.23. 16:15 | Terrance | Szólj hozzá!

Címkék: fps halo 3 xbox360 odst

Tegnap késő este másodmagammal fejest ugrottam a Halo 3: ODST Firefight módjába. Zseniális. A játékmenet az általam korábban már dicsőített GoW2 horda módjára hajaz erősen. Csúnya dolog vagy nem, lenyúlta az ötletet a Bungie. Nagyon sokat nem tettek hozzá, de miután a saját képükre formálták, egy fantasztikus végeredményt kaptunk. 3 meccset játszottam, ebből nagyon mélyreható elemzést nem írnék. Legyen elég annyi, hogy - a hatalmas pályák, azokra űrhajókon érkező az ellenfelek hordái, mindehhez a hamisítatlan Halo stílus - nagyon hangulatosak. A roppant intelligens AI, az állandóan elfogyó lőszer, az összesen kapott 7 élet kellően izzasztóvá teszik a csatát. Nagyon tetszett, hogy az ellenség háta mögött simán el lehet lopakodni, ha nem hangoskodunk, nem vesznek észre. (Gondolom a kampányban is így van.)

Egy szó, mint száz, a Bungie megint megcsinálta a tutit. Alig várom, hogy újra játszhassam. Próbáljátok ki ti is mielőbb!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://recreationgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr861402081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása