Mit találsz itt?

Egy amatőr játékos gondolatait a Xbox360 játékokról.

Utolsó kommentek

Conan - hentesmunka

2009.01.06. 12:00 | Terrance | Szólj hozzá!

Címkék: xbox360 conan

A Conan című darab már jóval inkább a hack & slash műfaj. Egy lineáris sztori módon kell átkaszabolnunk magunkat Conant irányítva. Az első néhány pályán szerintem megkedvelhető a játék, van vagy 25-30 kombó amit a játék korai szakaszában megtanulhatunk a barbárral, ezek egy időre lekötik az embert. A csapatosan támadó ellenfelek jó ideig nem okoznak gondot és roppant látványosan röködnek a végtagok. Az első pályát (dzsungel) lezáró kalapácsos kalózvezér tesz először igazán próbára, vele sokadszorra sikerült végeznem. A második pálya végén azonban egy sárkánnyal kellene végezni, több helyszínen keresztül zajlik a harc. Ez nekem nem ment. Amikor háztetőkön ugrándozva kellene aprítani a dögöt és semmiféle életerő visszatöltési lehetőség nincs, bedobtam a törölközőt. Úgy éreztem esélyem sincs. Szóval nem játszottam végig a játékot és mégis véleményt merészelek alkotni. Szerintem nem érdemes belefogni, mert ezen a pontom az ismerőseim sem tudtak átjutni, ha nektek sikerülne is, utána biztos belefutnátok valami még brutálisabb főellenségbe és ez már nem szórakozás, hanem kínlódás. Hagyjátok ki, akkor inkább a Viking vagy a Beowulf. 

Még valami: Conan a játék későbbi részeiben varázsolni is képes, ami a pedig a rajongókat idegesítheti fel, hiszen aki ismeri a kimmériai kalandjait, jól tudja, hogy a mágia roppant távol áll tőle és ha jól emlékszem gyűlöli is annak minden formáját.

[Bővebb leírás (ogi.hu)]

 

A bejegyzés trackback címe:

https://recreationgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr13861148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása