Mit találsz itt?

Egy amatőr játékos gondolatait a Xbox360 játékokról.

Utolsó kommentek

Újabb képek a Halo varázslatos világából

2008.07.16. 15:52 | Terrance | 2 komment

Címkék: halo 3 xbox360

Nagyon lassan zajlik a régi és új játékok tesztelése, csúsznak az érdemi postok. De néhány slayer meccsre mindig van idő, így egy újabb csokor screenshot-ot tudok Halo fanok figyelmébe ajánlani. Talán van köztük olyan, ami elgondolkodtat, elborzaszt vagy éppen megmosolyogtat.

 

Az első képen láthatjuk amint 3 fiatalember (talán éppen jóbarátok), álldogállnak és önfeledten trécselnek a várudvaron. Ekkor jelenik meg a kapuban egy harci jármű nyergében az ellenséges katona (én). A döbbenet, a halál szele mind-mind érzékelhető a képen: a terefere alakulat kövé dermed, a jármű ionikus protonhajtőműve felpörög, vajon mi következik?

 

[nagyítás] 

A piros srácokért aggódóknak elárulom, hogy egyikük megmenekült, de sajnos a másik kettő a szárnyak alá került és ott lelte halálát.

 

A következő egy szigorúan dokumentarista alkotás, amely akár díjnyertes is lehetne. Megtekintését nem javaslom a gyenge idegzetű olvasóknak. Itt egy kék páncélos katona (én) végez ki shotgunnal egy távolba révedő, ártalmatlannak tűnő legényt. Mivel a legény térdel úgy tűnhet hogy megadja magát a sorsának, de ne tévesszen meg senkit a látszat. Háborús bűnösről van szó, aki gondolkodás nélkül követne, sőt követett el hasonló bűnöket. Megérdemli amit kap:

 

[nagyítás]
 

Végül az izgalmak után egy megnyugtató természetkép, a szemre tetszetős Snowbound pályáról. Semmi extra, csak nem volt pofám kettő képet felrakni: 

[nagyítás] 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://recreationgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr38571128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nighti · http://xbox360games.blog.hu 2008.07.20. 21:08:57

:D jó az első kép. van egy olyan érzésem, hogy megszívták a srácok :)

Terrance 2008.07.23. 16:36:41

Meg bizony, bár az egyik elszelelt.

Amúgy nem hittem a szememnek amikor bezúztam az udvarra. Mit csinál itt ez a 3 szerencsétlen? Aztán ráléptem a gázra.
süti beállítások módosítása