Mit találsz itt?

Egy amatőr játékos gondolatait a Xbox360 játékokról.

Utolsó kommentek

Condemned

2008.05.12. 21:25 | Terrance | Szólj hozzá!

Címkék: xbox360 condemned

A játékot 2005 novemberében adták ki, tehát majdhogynem nyitócím. A sztori szerint egy speciális ügynököt alakítunk, akit a városban elszaporodó rejtélyes gyilkosságok egyikéhez hívnak ki. Első ügyünk elején nyomokat gyűjtünk. Nem bonyolult, a program eligazít minket. Utána azonban kezdődik a sötét, bontásra ítélt házakban, metróalagutakban és csatornákban való bolyongás. A nyomozási faktor minimális, egy szépen megrajzolt FPS-t kapunk sötét, félelmetes hangulattal.

A grafika ma is megállja a helyét, a hangulat szerintem közepes. Nem mondom hogy rossz de nem tudtam igazán beleélni magam a sztoriba. A harcrendszer közepes, a lőszerre nagyon oda kell figyelni, hamar elfogy és akkor jöhet a közelharc, aminél nagyon észnél kell lenni. A fegyvereket nem lehet variálni, egyszerre egy lehet nálunk. Ez elég zavaró. Nem vagyok annak se híve, amikor egy egész arzenált hurcolunk magunkkal, dehogy egy pisztolyt meg egy vízcső (igen azzal is lehet verekedni) ne lehessen nálunk, az túlzás. Ha két ugyanolyan lőfegyvert találunk, a töltényeket nem lehet átpakolni, fájó szívvel ott kell hagynunk az egyiket.

Ami nekem 2007-ben kevés volt, a pályák kidolgozottsága. Tök lineáris az egész. Mész előre, lebirkózod az ellenséget, összeszeded a fegyverét (ha kell) majd mész tovább. Itt-ott egy rövidke mellékfolyosó, szoba nyílik, ahol az achievementekhez szükséges gyűjtögetést végezhetjük.

A harc:




 

Akinek van ideje játszani és épp nincs mit a gépbe raknia, azoknak tudom ajánlani, ma már olcsón beszerezhető. De ha sorban állnak a polcon a kipróbálásra váró játékok, ne ehhez nyúljatok először. A számomra etalonnak számító gamespot 8/10-et adott rá. Ezt én annak tudom be, hogy amikor kijött, még nagyon kevés játék volt a konzolra. Nekem ennyire nem tetszett.

Pontszám: 6/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://recreationgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr43465578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása