Mit találsz itt?

Egy amatőr játékos gondolatait a Xbox360 játékokról.

Utolsó kommentek

Halo 3 Theater - színház az egész világ

2008.06.26. 16:48 | Terrance | Szólj hozzá!

Címkék: halo 3 xbox360

Tegnap este, a német - török elődöntő után egy rövid online csatározásba keveredtem. Miután lekaszaboltuk az ellent, megnéztem a Halo 3 "Theater" funkcióját. (Itt az utoljára lejátszott csata videóját nézheti meg a szerencsés Xbox360 winchester tulajdonos.) Azt kell mondjam lenyűgőzött. Gyakorlatilag a csata bármely mozzanatát, bármilyen kameraállásból megnézhetjük, fényképezhetjük. A képet a bungie.net-re menti a program. Csak 5-10 percet prücskörésztem vele, de szerintem egészen fantasztikus képek születtek. Mivel a hozzáértő közönséggel is meg szeretném osztani ezeket, alább láthatjátok a remekműveket:

Az első mű címe: Kő, papír, olló - gravity hammer-rel. Ez az egyik első kép-import próbálkozásom volt, még korábban. Úgy érzem sikerült megragadnom a pillanat dinamikáját:
[nagyítás]

A következő kép egy giccsesen beállított, ámde heroikus alkotás. Címe: A két dzsippes csávó.

[nagyítás]

Figyeljük meg a sofőr hanyag eleganciáját,  fittyet hány a veszélyre, miközben a hátul álló géppuskás lövész alig győz kapaszkodni, hogy talpon maradjon.

A végére tartogattam a legjobbat. Néhány perccel később ugyanis a gépjármű már a harc kellős közepébe csökken. A piros páncélú gyanútlan, ellenséges katonát maga alá gyűri több tonna rideg acél. Véres, kegyetlen pillanatkép a háború poklából. A címe csak egyszerűen: Gázolás.

[nagyítás]

Szóval ezt tudja a Theatre funkció. Nagyon élvezem. Aki még nem tette, próbálja ki!
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://recreationgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr28540810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása